2692022747 6937068601 Μεσολογγίου 4, Καλάβρυτα 25001 info@christianas.gr, biniou.christiana@gmail.com
 
 Maison Christiana’s | Καλάβρυτα ΑχαΐαKαλώς ήρθατε!
 
 
Το Maison Christiana’s είναι ένας ζεστός οικογενειακός ξενώνας, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης των Καλαβρύτων, σε ένα ήσυχο περιβάλλον με υπέροχη θέα. Απολαύστε εδώ ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, όμορφη και άνετη διαμονή, καθαριότητα. Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε ώστε η διαμονή σας στα υπέροχα Καλάβρυτα να είναι μία εμπειρία που θα θέλετε να επαναλαμβάνεται.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 

 
ΕΥΓΕΝΕΙΑ - ΧΑΜΟΓΕΛΟ - ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

ΕΥΓΕΝΕΙΑ - ΧΑΜΟΓΕΛΟ - ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Όλες μας οι προσπάθειες βασίζονται σε αυτό το τρίπτυχο, για να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα γλυκιά και άνετη που θα σας εξασφαλίσει θαλπωρή, όποια εποχή και αν μας επισκεφθείτε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Είπαν για εμάς:
Νάντια: «Σαν στο σπίτι σας»

Νάντια: «Σαν στο σπίτι σας»

Στ΄ αρνητικά το ότι μείναμε τόσο λίγες ημέρες...θα επανέλθουμε σίγουρα! Σαν στο σπίτι της γιαγιάς στο χωριό σου! Είναι η πρώτη φορά που δε νιώσαμε σαν ταξιδιώτες... αλλά ντόπιοι, σαν να πηγαίνουμε στο ίδιο μας το σπίτι στο χωριό... αξία ανεκτίμητη!

Evangelia: «Άριστο»

Evangelia: «Άριστο»

Η κα Χριστιάνα είναι ευγενέστατη, χαμογελαστή και πολύ φιλόξενη. Μας εξήγησε στο χάρτη μέρη τα οποία θα μπορούσαμε να επισκεφθούμε που όπου κι αν έχω πάει συνήθως απλώς υπάρχει στο δωμάτιο ένα παρατημένο φυλλάδιο ή ούτε κι αυτό...

Λεβεντούρης: «Πολύ καλό!»

Λεβεντούρης: «Πολύ καλό!»

Πεντακάθαρα και άνετα δωμάτια, στο κέντρο των Καλαβρύτων. Η κυρία Χριστιάνα μας κατατόπισε πλήρως σε ό,τι θελήσαμε (αξιοθέατα, φαγητό). Μάλιστα μας έκανε αναβάθμιση σε μεγαλύτερο δωμάτιο με το ίδιο κόστος χωρίς να το ζητήσουμε.

Sotirios: «Άριστο»

Sotirios: «Άριστο»

Το δωμάτιο εξαιρετικό. Ζεστός καθαρός cozy χώρος με ωραία θέα στο βουνό. Η Κυρία Χριστιάννα είναι ο πιο φιλόξενος άνθρωπος που συναντήσαμε στο ταξίδι μας. Ανυπομονούμε να επιστρέφουμε στο Maison Christiannes ! ♥️

Genna: «Πολύ καλό»

Genna: «Πολύ καλό»

Εξαιρετική οικοδέσποινα η κ. Χριστιάνα! Cozy διαμέρισμα, πολύ καθαρό, με εξαιρετικό μπάνιο. Πολύ καλή τοποθεσία, ήσυχη, 1' από το κέντρο των Καλαβρύτων και από τον δρόμο για το χιονοδρομικό. Ευχαριστούμε για το πρωινό κέρασμα και τον υπέροχο εσπρέσσο!

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΕΝΑΣ ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΤΟΠΟΣ!

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΕΝΑΣ ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΤΟΠΟΣ!

Ανακαλύψτε, τα όμορφα Καλάβρυτα, μια από τις πιο ιστορικές πόλεις της Αχαΐας κι αφήστε την αξεπέραστη φύση, τη πλούσια ιστορία και τ’ αξιοθέατα της να σας παρασύρουν!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ

ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ

και θα σας φιλοξενήσουμε με όλο την αγάπη και την φροντίδα μας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ